ZPRAVODAJSTVÍ

Ve čtvrtek se namlsáte. Zábřeh pořádá první farmářské trhy

20. května 2020, 09:27, téma FARMÁŘSKÉ TRHY, -rej-
ZÁBŘEH – Už tento čtvrtek 21. května začnou v Zábřeze letos první farmářské trhy. Lidé se mohou stejně jako v minulosti těšit na kvalitní potraviny regionálních výrobců. K mání bude hlavně nabídka jarní zeleniny.
„V nabídce budou tradičně včelí produkty, ovoce, zelenina, sýry, výrobky z domácího česneku, rakytníku, brusinek a borůvek, frgály, rybízové víno nebo široká škála koření bez glutamátu a soli,“ přiblížila část ze sortimentu mluvčí zábřežské radnice Lucie Mahdalová.

Prodejní akce se uskuteční na náměstí Osvobození. Další termíny farmářských trhů připadají na 18. června, 16. července, 20. srpna, 17. září a 15. října.

Šumperk už má svoji letošní farmářskou premiéru za sebou – a i v jeho případě kvůli koronaviru proběhla v náhradním termínu. Další trhy se na šumperské Hlavní třídě uskuteční každý první pátek v měsíci.





Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

NÁZORY K ČLÁNKU
Tento článek dosud nikdo neokomentoval, přidejte svůj názor.

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.