ZPRAVODAJSTVÍ

V našem kraji působí Trikolóra s 600 členy. Jde do voleb

2. května 2020, 15:12, -red-
KRAJ – V Olomouckém kraji začala působit krajská organizace politického hnutí Trikolóra. V uplynulých dnech vznikly místní organizace také v Šumperku, Zábřeze a Jeseníku.

Hnutí Trikolóra v Olomouckém kraji tvoří 20 místních organizací a celkem 600 členů. Zapojit se chce do nadcházejících krajských voleb, které se uskuteční ve dnech 2. a 3. října. Kandidátní listinu povede Zuzana Majerová Zahradníková, která Trikolóru loni v létě společně s Václavem Klausem mladším založila.

Trikolóra má členskou základnu například v Šumperku, Zábřeze a Jeseníku, ale také v Prostějově a Přerově, kde díky místnímu sdružení Za prosperitu Přerova a jeho místních částí, které v komunálních volbách v roce 2018 obsadilo čtvrté místo, získala Trikolóra mandáty v přerovském zastupitelstvu. Do nového pravicového hnutí totiž vstoupili na začátku letošního roku všichni čtyři zastupitelé Prosperity, včetně předsedy tohoto místního sdružení Radka Pospíšilíka.

Polititické hnutí Trikolóra bylo registrované jako politická strana loni v létě ministerstvem vnitra.


 


Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

NÁZORY K ČLÁNKU
Reagovat na příspěvek:
Datum: 7.5.2020 07:06
Titulek: Re: haha
Autor: Nora
takto malá země, jako je naše není svým pánem a nikdy nebyla a nebude. Jsou to loutky, které páníček vodí. Bylo to Rusko, dnes jsou to amíci. Češi jsou zaprodanci a Praha je toho příkladem. Není možné volit někoho, kdo má v zádech st. Klause. V čele země musí být ekonom a zvednout zemi ze dna po předchozích vládách a to učitel Klaus není.
Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.

Jméno:

E-mail:

Titulek:

Text:
 

Zadejte, prosím, aktuální rok (4 číslice):

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.