ZPRÁVY

Starostové rozdávají melouny spravedlivě

2. září 2016, 13:26, redakce, placená reklama
Starostové ProOlomoucký kraj zahájili ostrou fázi volební kampaně pro krajské volby. Série happeningů po Olomouckém kraji nese název Melouny spravedlivě a jeho smyslem je upozornit na netransparentní rozdělování krajských prostředků. Právě změna tohoto systému je jedna z priorit hnutí Starostové ProOlomoucký kraj, za které kandiduje 47 starostů a místostarostů.

 A jak současná kontaktní kampaň probíhá? Z fiktivní krabice od vína předávají starostové melouny kolemjdoucím, a chtějí tak upozornit na korupční kauzy stávající oranžovo rudé vládní koalice.
















„Průhledné a spravedlivé rozdělování krajských prostředků a přesunutí pravomocí do krajů co nejblíže občanům, ořezání přebujelé byrokracie a stop zadlužování krajských samospráv. Pod naším vedením se kraje dostanou do kompetentních rukou starostů, kteří se díky své poctivé práci těší největší důvěře lidí,“
říká místopředseda STAN a kandidát na hejtmana v Olomouckém kraji Radim Sršeň.






















Další segment volební kampaně nazvali Starostové ProOlomoucký kraj Starostové se starají. „K dnešnímu dni naši kandidáti navštívili asi třetinu obcí a měst v Olomouckém kraji. Na základě osobních rozhovorů se zástupci navštívených samospráv jsme zjistili tamní problémy, které budeme chtít přenést i na půdu krajských zastupitelstev. Výsledek naší práce kdokoliv najde na webu www.starostovesestaraji.cz,“ dodává dvojka na kandidátce Starostů Petr Daněk.



 
 


Přijďte si pro svůj meloun:

2. 9. Konice - náměstí (15:00)
2. 9. Prostějov - náměstí T. G. Masaryka (16.30)
3. 9. Šumperk - Hlavní třída (9:00)
3. 9. Zábřeh - Dolní náměstí (10.30)
3. 9. Velká Kraš - oslavy 760. výročí obce (14:00)
8. 9. Litovel - náměstí (14:00)
8. 9. Uničov - náměstí (15.30)
8. 9. Mohelnice – náměstí (17:00)
20. 9. Jeseník - náměstí (16:00)



 


Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.