ZPRAVODAJSTVÍ

REJ mění svou tvář, poprvé po 20 letech

24. května 2020, 22:43, -rej-
Oblíbené webové stránky REJ.cz, které pravidelně přináší aktuální informace z našeho regionu, mění svou tvář. Po více než 20 letech dostanou moderní grafickou podobu. Nový informační systém bude navíc pro uživatele atraktivnější a přehlednější. Rej.cz je dlouhodobě nejsledovanějším zpravodajským webem v okrese Šumperk. Každý měsíc má přes 100.000 návštěv!
Kromě aktuálního zpravodajství a informací z kultury a sportu najdou čtenáři na novém Reji také oblíbené soutěže, jízdní řády nebo velmi využívaný "bleší trh" s názvem ZdeInzeruj.

Zájemci se mohou přihlásit také k odběru novinek prostřednictvím newsletteru, každý měsíc takto dostává zprávy šumperského Reje přímo na svůj mail už přes deset tisíc lidí.

Rej má také svůj facebookový profil, díky kterému získáte online přehled o tom, co se právě děje ve vašem okolí.

Rej byl založen v Šumperku v roce 1999 jako jeden z prvních informačních portálů v ČR. V poslední době se rodina zpravodajských webů Rej.cz rozrostla o další regionální redakce, které informují obyvatele Olomouce, Prostějovska, Přerovska, Kroměřížska a Jesenicka. Návštěvnost všech regionálních mutací rychle roste, například na Jesenicku nebo na Přerovsku počet čtenářů překročí každý den tisícovku, v Olomouci je denní návštěvnost ještě dvakrát vyšší.

Tak nezapomeňte: Kdo chce vědět, co se děje, ten musí číst zprávy Reje :)




Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

NÁZORY K ČLÁNKU
Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.

Datum: 9.6.2020 15:27
Titulek: Rej
Autor: Starej
105
Po více než 20 letech dostal jinou, blbější, havlodní, grafuckou, podobu. Nový informační systém není pro uživatele atraktivnější a přehlednější.
Proč byla zrušena Listárna? Všichni jste se v Reji všichni posrali z Adámka & spol?
Reagovat

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.