ZPRÁVY

Piva z jesenických hor si dají dostaveníčko na šumperském PředMěstí

29. ledna 2014, 00:00, téma PR, BH
Šumperk - Poprvé v historii se sejdou všechna jesenická piva na jednom místě. Pivní minifestival regionálního zlatavého moku se uskuteční v prvním únorovém víkendu v šumperské kavárně PředMěstí. K zakousnutí se budou servírovat domácí ochucené šunky.

Na jednom čepu si dají dostaveníčko Kvasslav z rodiného pivovaru Bravůr z Loučné nad Desnou, piva z Minipivovaru Kolštejn v Branné a z opačné strany jesenických hor dorazí zástupce z Minipivovaru Jeseník. K zakousnutí se v nabídce objeví netradiční domácí šunky ve variantách křenová, s pepřem a olivami, chybět nebudou ani klasické pivní dobroty jako nakládaný domácí hermelín, teplé domácí brambůrky a domácí utopenec.

Pivní minifestival domácí šunky provází i velká soutěž na sociální síti. „Když soutěžící nasdílí vzkaz na sociální síti Facebook, může vyhrát tři pivka a domácí brambůrky k tomu. Losování tří šťastlivců proběhne koncem týdne před víkendovým minifestivalem,“ vyzývá Pavla Coufalová, provozní manažerka šumperské kavárny PředMěstí.

Kavárna PředMěstí staví svoji filozofii na odpovědnosti vůči regionu i lidem, kteří v něm žijí. Zákazníci si zde mohou dopřát místní produkty. Jako jedna z mála v regionu zaměstnává výhradně osoby se zdravotním omezením. Kavárnu PředMěstí a piva Kvasslav a produkty z Minipivovaru Kolštejn spojuje značka JESENÍKY originální produkt®, zaručující kvalitu a místní původ.



Foto: archiv PM
Regionální piva se sejdou na PředMěstí, mezi nimi i Kvasslav z Loučné nad Desnou Františka Halaxy (na snímku).


Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

NÁZORY K ČLÁNKU
Tento článek dosud nikdo neokomentoval, přidejte svůj názor.

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.