ZPRÁVY

Ochutnejte chuť kvalitních domácích burgerů!

6. února 2013, 18:00, téma PR, redakce, placená reklama
My Burger, to není žádný fast food, ale první a jediný rozvoz poctivých hamburgerů v Šumperku! Zakládá si na kvalitních surovinách od lokálních dodavatelů a dokáže vám, že i „hambáč“ může být plnohodnotným jídlem. Zkuste některé z pečlivě sestavených menu od 80ti korun!

Kompletní menu najdete na www.myburger.cz. Objednávejte na čísle 775 100 935.

Jak vlastně My Burger vznikl?

Jakub Cakirpaloglu ještě před třemi lety netušil, že může život zaměstnance vyměnit za vlastní podnikání. Ve volném čase rád vařil a s kamarády pořádal grilovací akce, přičemž největší specialitou byly jeho domácí hamburgery. Vždy je připravoval více srdcem než hlavou, tím povýšil původní produkt rychlého občerstvení na lahůdku sestavenou z pečlivě vybraných kvalitních surovin od lokálních dodavatelů.

Časem se jeho specialita tak rozkřikla, že z komorních posezení s přáteli byly velkolepé akce. Slýchával čím dál tím častěji, aby hamburgery nedělal pouze jako koníček, ale začal je nabízet širšímu okolí. Nenechal se odradit počátečními problémy pro zřízení vlastní restaurace s posezením. Rychle si uvědomil, že s omezeným rozpočtem je v začátcích tou správnou cestou rozvoz hamburgerů do pohodlí domova. Tím udeřil hřebíček na hlavičku.

Zpočátku začal podnikat souběžně se zaměstnáním. Dnes je My Burger prosperujícím podnikem, kterému se věnuje na plný úvazek. Má několik pomocníků, avšak hamburgery připravuje výhradně sám a z pečlivě vybraných surovin. Odměnou za poctivou práci je mu rostoucí zájem zákazníků a dobrý pocit z vlastního podnikání. Přestože je to někdy náročné, svého rozhodnutí nelituje ani na vteřinu.



Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.