ČTENÁŘSKÝ FOTOKOUTEK

Pro čtenáře, kteří se chtějí pochlubit s fotografiemi z dovolené v Jeseníkách, zvěčněnými zážitky z kulturních akcí v okrese, nebo ty, jejichž fotoaparát zachytil cokoliv zajímavého a souvisejícího jakkoliv s regionem, jsme připravili Čtenářský fotokoutek.

Na titulní straně Rej.cz jsou zobrazovány náhledy tří posledních fotografií, mezi nimiž může být i fotografie vaše. Stačí pouze vyplnit pole odkryté kliknutím na "přidat fotografii" - jméno a krátký komentář se potom zobrazí v okně každému čtenáři, kterého náhled zaujal. E-mail však slouží pouze pro Rejdakci, ta vás tak může například v případě zájmu o další fotografie a jejich zveřejnění v samostatném článku kontaktovat.
    
Soubor zadaný v posledním políčku musí být ve formátu GIF, PNG nebo JPEG, jiné formáty nejsou podporovány. Pro fotografie na webu je totiž nejvhodnější právě formát JPEG, případně PNG. Obrázek po vašem uložení na server musí zkontrolovat Rejdakce, aby předešla možným zneužitím fotokoutku k reklamním sdělením či zveřejňováním nelegálních fotografií, proto prosíme omluvte, že se váš obrázek neobjeví v náhledech ihned.

Dále vás prosíme, abyste nenechávali výběr zveřejňovaných obrázků na Rejdakci, to i proto, že, kvůli předcházení případné zátěži serveru, je počet fotografií, které můžete nahrát za jeden den, omezen na pět.

Rej si vyhrazuje možnost použít tyto fotografie pro vlastní potřeby.

Pro plné zachování kvality originální fotografie systém při ukládání fotek nijak fotku neupravuje a/nebo nezmenšuje. Dodržujte rozměry nahrávané fotografie  1600x1200px.


Doporučit tento článek přátelům na FacebookuSdílet na Facebooku Poslat známému e-mailem upozornění o tomto článkuUpozornit známého Verze pro tiskTisknout NahoruNahoru

Vaše jméno: (povinné)

E-mail příjemce: (povinné)
Více příjemců lze oddělit čárkou či středníkem.

Komentář:

ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.