ZPRÁVY

Trestanci zvýší zaměstnanost

6. října 2012, 13:55, téma PR, redakce, placená reklama


Kandidát na hejtmana Olomouckého kraje Jiří Rozbořil (ČSSD) zná způsob, jak bojovat s nezaměstnaností na Jesenicku. Nabízí obyvatelům konkrétní záměry, které v regionu zajistí nové pracovní příležitosti.

„Boj s nezaměstnaností povedu přes úspěšné čerpání evropských dotací a přes vytváření přátelského prostředí pro investory,“ říká Jiří Rozbořil.

Co ale konkrétního má na mysli? „Například budu spolupracovat při zřizování průmyslových zón a zasadím se o „přilákání“ přímých zahraničních investic do jesenického regionu. Určitě také podpořím záměr na vybudování vězeňského zařízení ve Vidnavě, čímž vytvoříme desítky, možná i stovky, nových pracovních míst,“ zdůraznil lídr kandidátky ČSSD v Olomouckém kraji.

Jiří Rozbořil má ale i další konkrétní plány, jak hejtman může pomáhat s vytvářením nových pracovních míst v našem regionu. „Například podpořím snahy o umístění centrálního pracoviště analytického útvaru Úřadu práce ČR v oblasti Jesenicka,“ dodává Rozbořil.




Sdílet na Facebooku Upozornit známého | Tisknout | Nahoru


ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.