ZPRÁVY

Revoluce v předvolební komunikaci: Vlček běhá v mobilu!

4. října 2012, 13:13, téma PR, redakce, placená reklama


Jesenickou krajinou běží vlk a pomáhá zraněným zvířatům. Cestou se přitom vyhýbá cizokrajným útočícím ptákům. Tak vypadá nová hra, adventura, kterou si nejen pro své mladé příznivce připravil jeden z kandidátů nadcházejících senátních voleb Miloslav Vlček.

„Trápí mě vylidňování Jesenicka a Šumperska. Mladí lidé odcházejí do jiných regionů a do větších měst, což je důsledek zdejší vysoké nezaměstnanosti. Mladí mizí a s nimi i tradiční spolky. Jako senátor chci prosadit konkrétní změny, které by například usnadnily absolventům škol získat práci a tím pádem zkušenosti a praxi,“ popisuje Vlček bolestivý problém regionu, za který kandiduje v říjnu do senátu.

„Zajímají mě názory mladých lidí na toto téma a rád bych s nimi vedl diskuzi. Proto jsem zvolil herní aplikaci jako cestu k mladým, aby se začali o situaci zajímat a společně jsme se snažili věci měnit,“ vysvětluje Vlček důvody vzniku mobilní aplikace a připomíná ještě pointu hry, kterou je sdělení, že si musíme navzájem pomáhat.

                Miloslav Vlček se chce zasadit o lepší život dětí a mladých lidí v našem regionu.

Nová aplikace je závanem moderních trendů v komunikaci politika s voliči. V České republice se touto cestou nevydal zatím nikdo.

Hra vyvinutá speciálně pro mobilní operační systém iOS je hratelná na přístrojích Apple (iPhone, iPad). Aplikaci si lze stáhnout zdarma prostřednictvím App Store.

Miloslav Vlček se rozhodl nejlepšího hráče ocenit – dva dny před volbami mu předá nový iPad! Vyhraje ten uživatel, který nahraje nejlepší skore do pondělí 8. října do 20.00 hodin.

Více na zde


Sdílet na Facebooku Upozornit známého | Tisknout | Nahoru


ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.