ZPRÁVY

Přijede italský velkoklub Inter Milán do Zábřeha?

19. září 2012, 18:00, téma PR, redakce, placená reklama


Asi ne, je to trochu jiná liga. Ale stačí málo a vy můžete jet s námi do Milána a fotbalový koncert mistrů zhlédnout na vlastní oči.

Jsme firma JIŘÍ BLAHA s.r.o., známější jako OKNOPLAST Šumperk. Nabízíme vám možnost zúčastnit se naší ojedinělé soutěže o zájezdy na domácí utkání klubu Inter Milán na legendárním stadionu v San Siro, a to včetně dopravy, ubytování a dresu Interu. Jako top sponzor tohoto fotbalového klubu nabízíme výjimečný fotbalový zážitek všem našim zákazníkům. Objednejte si u nás do konce října výrobky značky Oknoplast bez omezení minimální hodnoty a pojeďte na fotbal s námi. Vybrali jsme pro vás takové utkání, které bude každému fotbalovému fanouškovi nezapomenutelným zážitkem. Zažijte s námi neopakovatelnou atmosféru derby Inter Milán x AC Milán.

Jak název naší firmy napovídá, zabýváme se prodejem a montáží plastových i hliníkových oken a dveří, venkovních rolet, zimních zahrad a dalšího sortimentu. Na trhu působíme už více než deset let a za tu dobu máme tisíce spokojených zákazníků. V současnosti jsme největší autorizovaný partner společnosti Oknoplast v České republice. Oknoplast je jeden z největších a nejvýznamnějších evropských výrobců plastových oken a dveří. Je to společnost, která výrazně ovlivňuje směr vývoje tohoto odvětví v celé Evropě. Mezi konkurencí se prosazuje především díky vysoké kvalitě, důrazu na detail a inovačnímu řešení. Sponzorství Interu Milán je prestižní záležitostí. Možnost stát se sponzorem má jen subjekt, který je ve svém oboru jedničkou na trhu.

Věříme, že vás, fotbalové fanoušky, naší soutěží zaujmeme a že využijete příležitosti být u jednoho z největších fotbalových zápasů v Evropě a že společně s námi budete chtít zažít výjimečnou atmosféru derby fotbalového města Milán, mimo jiné proto, že na takto atraktivní zápas je velmi těžké sehnat lístky, a to i přesto, že stadion v San Siro má kapacitu více než 85 tisíc diváků. Abychom nikoho neodradili, v pravidlech soutěže jsme nestanovili žádnou minimální hodnotu objednávky a tak i díky každému jedinému oknu, které si u nás objednáte, budete zařazeni do slosování. Věříme, že z naší soutěže vzejde dobrá parta fotbalových fandů a že si společně užijeme výjimečný fotbalový zážitek.

Více informací získáte na www.okna.olomoucko.com nebo na bezplatné lince 800 242 242.






















Sdílet na Facebooku Upozornit známého | Tisknout | Nahoru


ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.