- Úvodní strana
- Zpravodajství
- Kultura
- Sport
- Inzerce
- Katalog firem
- Přidat firmu
- Polední menu
- MHD a jízdní řády
- Archiv
- Vyhledávání
- Články
- Bleskovky
- Rejnoviny
- Reklama
Slezské speciality se ve zdejším jídelníčku objevují nově od jara roku 2013. K přípravě pokrmů využívají tamní kuchaři také suroviny se značkou JESENÍKY originální produkt ®. Tradiční slezské recepty se budou v jídelníčku obměňovat, aby hosté, kteří sem míří opakovaně, mohli ochutnat slezskou kuchyni v mnoha jejích podobách.
Najít původní receptury není podle kuchařů restaurací zapojených do iniciativy Ochutnejte Jeseníky snadné. „Pomohli jsme si slezskou kuchyní. Vaříme ji od února a snažíme se pokrmy obměňovat. Před tím jsem podle takových receptů nevařil, ale není to až tak složité, navíc hostům chutná,“ pochvaluje si šéfkuchař Hotelu Dlouhé Stráně v Koutech nad Desnou Pavel Gargulák. Tamní restaurace se nebojí se připravit ani brambory na loupačku s tvarohem a další skvělá a vydatná jídla nejvyšších moravských hor.
Nejoblíbenější mezi hosty, kteří zamíří do restaurace hotelu, jsou dezerty. Ty zde nabízejí v rámci krajových gastronomických specialit rovnou dva - lívanečky s borůvkami a zakysanou smetanou a neobvyklé bramborové placičky s povidly.
Hotel nabízí nejen speciality, ale také příjemné prostředí a moderní wellness centrum s bazénem s masážními tryskami a protiproudem, vířivkou a saunou, návštěvníci mají k dispozici i bowlingovou dráhu.
Sdílet na Facebooku
Upozornit známého | Tisknout | Nahoru
VYHODNOCENÍ
V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.