ZPRÁVY

Nové byty a stavební parcely v Šumperku

4. září 2013, 08:22, téma PR, redakce, PR


V srpnu stavební společnost FORTEX - AGS, a.s., Šumperk dokončila inženýrské sítě k pozemkům v lokalitě Vodárna a připravuje výstavbu nových bytů v Šumperku.
Projekt s názvem Panorama zahrnuje 13 stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů v Šumperku. Podle informace z realitní kanceláře FORTEX REALITY zbývají k prodeji čtyři parcely.

Pro zájemce o nové byty společnost připravuje výstavbu 22 bytů a 5 nebytových prostor. Výstavba polyfunkčního domu „U Barborky“ v Šumperku bude zahájena v říjnu letošního roku a předpokládané dokončení je plánováno na prosinec 2014. Již v této době probíhají rezervace bytů a k prodeji zbývá 7 bytových jednotek. Bydlení je určeno i pro zájemce, kteří nedosáhnou na hypotéku. Mohou se stát členem bytového družstva a platit nájemné.

www.ubarborky.cz



Byty pro seniory

V obci Nový Malín FORTEX - AGS, a.s. ve spolupráci s obecním úřadem plánuje výstavbu bytového domu pro seniory. V domě bude 8 bezbariérových moderních bytů 1+kk a 2+kk, samozřejmostí je výtah, terasy, balkony, k dispozici je i zahrada. Pro obyvatele jsou zajištěny sociální a zdravotní služby. O velkém zájmu seniorů o tento typ bydlení svědčí to, že v současné době jsou již všechny byty v této lokalitě rezervovány. Podobné projekty se připravují v dalších obcích, např. Sudkov, Hrabová, Ruda nad Moravou. Společnost FORTEX - AGS, a.s. plánuje v budoucnu výstavbu domů pro seniory také v Šumperku.

www.seniorskeapartmany.cz





Sdílet na Facebooku Upozornit známého | Tisknout | Nahoru


ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.