ZPRÁVY

Nové bydlení v Šumperku

3. září 2012, 00:00, téma PR, redakce, placená reklama


Šumperk – Společnost FORTEX-AGS, a.s. vám představuje dva developerské projekty, z nichž jeden je ve fázi přípravy a druhý je již realizovaný.

V roce 2012 plánuje naše společnost zahájit rekonstrukci objektu v Šumperku na polyfunkční dům U Barborky.


 

Dům bude vystavěn ve velmi žádané lokalitě města Šumperk, blízko centra. Celá lokalita je výborně dopravně dostupná, disponuje kompletními službami.


Polyfunkční dům bude dispozičně řešen jako čtyřpodlažní. V nejnižším podlaží je plánováno 5 komerčních prostor s plochou 50 až 81 m², vhodných především pro drobné služby (kadeřnictví, kosmetika), případně jako kanceláře. Další tři podlaží budou sloužit k bydlení. Vyroste zde celkem 22 bytových jednotek s dispozicí od 1+kk po 3+kk a výměrou od 31 do 105 m². Většina bytů disponuje velkými balkony, byty ve 3. NP potom rozsáhlými, částečně zastřešenými terasami. Samozřejmostí je prostorný skladovací prostor v suterénu domu. Vnitřní vybavení jako podlahy, interiérové dveře, obklady, dlažby a sanitární vybavení budou otázkou výběru a vkusu každého zájemce. Naši pracovníci jsou připraveni realizovat vaše přání. K bytům budou k dispozici parkovací stání bezprostředně u domu.

Bližší informace vám rádi poskytneme v naší realitní kanceláři nebo na www.ubarborky.cz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Den otevřených dveří SENOVÁ II.

Další projekt je již realizován. Jsou to řadové rodinné domy v ulici Bojnická (za ul. Prievidzskou). Z osmi vystavěných domů jsou již dva prodány a dva rezervovány. Zbývající jsou vám k dispozici. Přijďte se podívat na vzorový dům. Den otevřených dveří se koná 14. 9. 2012 od 13 do 17 hodin.






-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FORTEX-AGS, a.s. Šumperk
FORTEX REALITY
Tel: 602 531 103, 583 310 350
www.fortexreality.cz



Sdílet na Facebooku Upozornit známého | Tisknout | Nahoru


ZA KULTUROU ZADARMO

 VYHODNOCENÍ

V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.