ČTENÁŘSKÝ FOTOKOUTEK
Dolpněk k předcházejícímu snímku
Poslal(a): JirkaKomentář: s odpovědí na otázku.Poznámka navíc,šťouchané brambory bez zlatavé cibulky,opravdu jen pošťouchané.
Typ: lidé a společnost
Přijato: 28.6.2017 v 17:34
kliknutím zobrazíte obrázek v plné velikosti
Sdílet na Facebooku
Upozornit známého
Tisknout
Nahoru
NÁZORY K FOTOGRAFII
Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.
jak vidím, tak jsem to ještě podcenil. 163 Kč za takový předkrm - to je skutečně síla ....
Reagovat
Tak to nekupujte když je to drahé. Pokud to lidé budou za tu cenu kupovat, pak není důvod prodávat levněji.:-)
Reagovat
Tady nejde o to zda je to drahé,z jídelního lístku však nepoznám co mi donesou.Porce směšná.
Reagovat
Pane Jirko, přidejte sem foto neskutečné skutečnosti, kterak idioti ze Zábřežské radnice posvětili vypuštění Bozéňovské nádrže. Teď v době sucha a těsně před prázdninami...
Reagovat
Na vaše přání posílám koláž.
Reagovat
Nevím jak chutnal řízek v restauraci Terasa, ale nutno napsat fakta. Vepřový řízek z panenky jest nejkvalitnější maso z celého zvířete, a to je drahé vždy. Mám gastronomické zážitky z putování v posázaví. Příklad, Krušovická hospůdka Luka pod Medníkem, smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, cena 100 Kč, naprostá dobrota. Po konzumaci se dostavil i malý gastronomický ograsmus.
Druhý příklad, malá hospůdka v Pikovicích, U Kukulínka, nešlo odolat české klasice. Smažený sýr Eidam, hranolky, tatarská omáčka, cena 100 Kč. Co si budem povídat,takový hladový znavený poutník sní všechno. Ovšem chutě a vůně dobrých jídel se nezapomínají.
Reagovat
Druhý příklad, malá hospůdka v Pikovicích, U Kukulínka, nešlo odolat české klasice. Smažený sýr Eidam, hranolky, tatarská omáčka, cena 100 Kč. Co si budem povídat,takový hladový znavený poutník sní všechno. Ovšem chutě a vůně dobrých jídel se nezapomínají.
... když si někdo umí odůvodnit, pak to i s radostí zaplatí, jak vidno.
Reagovat
Tady se nejednalo o ceně ale o množství,ta porce je směšná.
Reagovat
Pokud bych si mohl dovolit něco odůvodňovat, malá chybka je ve způsobu prezentace jídla, talíř moc velký, vzniká optický dojem, že zákazník dostal málo. Zde bych volil menší talíř, zákazník bude uhranut velkou porcí a spokojen, to je realita.
Reagovat- Úvodní strana
- Zpravodajství
- Kultura
- Sport
- Inzerce
- Katalog firem
- Přidat firmu
- Polední menu
- MHD a jízdní řády
- Archiv
- Vyhledávání
- Články
- Bleskovky
- Rejnoviny
- Reklama
VOLNÁ MÍSTA
ZA KULTUROU ZADARMO
VYHODNOCENÍ
V minulé soutěži se o volný vstup na zábřežský Akustikfest správnou odpovědí nikdo nepřihlásil, nemá tedy žádného výherce.